Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor mégis hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mégis hogyan védekezzünk?

Figyelt kérdés

Azért tettem fel a kérdést, hátha van valami, amiről én még nem hallottam, és jó lenne számomra...

Hormonos dolgok kizárva, mert volt már trombózisom.

Spirál nem lehet, nem szültem még, illetve nekem nem jön be az ötlet, hogy legyen valami a méhemben...

Pharmatextől az orvosom "eltiltott", szerinte még naptármódszerrel sem szabad, annyira megbízhatatlan

Óvszerre allergiás vagyok, még a latexmentesre is

Na ilyenkor mi legyen? Babát még egyáltalán nem akarunk, de így meg ott tartunk, hogy nem szexelünk.

2012. júl. 27. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Anál. Vagy várjátok ki a férfi fogamzásgátló tablettát.

Pszichésen minden rendben? Más partnerrel is előjött ez? Más életszakaszban is előjött ez? Mindig így volt, vagy egyszercsak így lett?

2012. júl. 27. 20:43
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha a menzeszed sincs rendben, akkor a megszakítás+pharmatex elég. Önmagában tényleg nem megbízható, de ha tényleg kiveszi időben, akkor nem esel teherbe. (Nyilván nem 100%-os így se, de semmi se az.)

Ha még így is félsz, akkor mellé még pesszárium.

Ez a három (pesszárium+spermicid+megszakítás) már tényleg megbízható..

2012. júl. 27. 20:46
 13/23 A kérdező kommentje:

Minden oké, csak nagyon rossz a bőröm, rengeteg dologtól előjön az ekcémám, az óvszertől is. Próbáltunk több fajtát, latexmenteset is, de nem jött be. Felduzzad a hüvelyem, ég, kireped és nagyon viszket. Nem fertőzés, voltam már orvosnál mikor épp ilyen volt.

Ez a 3 nagyon drága lenne.. :S Nem tudom, mi legyen...

2012. júl. 27. 20:49
 14/23 A kérdező kommentje:
Már azon is gondolkoztam, hogy hüvelygyűrűt íratok fel, abban van a legkevesebb hormon, és az 1. trombózisra utaló jelnél leveszem.. Csak ez így elég veszélyes..
2012. júl. 27. 20:51
 15/23 anonim ***** válasza:

Hadd ismételjem kérdéseim:

Más partnerrel is ez volt? Más életszakaszban is ez volt?

2012. júl. 27. 20:53
 16/23 A kérdező kommentje:

Hülye kérdések, hagy tudjam jobban, hogy mi a szitu, mikor bőrgyógyász állította fel a diagnózist...

De hogy boldog legyél: 2 pasival is ez volt, nem tudom életszakaszon mit értesz, de 17 évesen és 16 évesen is ez volt.

2012. júl. 27. 20:57
 17/23 anonim ***** válasza:
így tényleg nehéz segíteni, most mondhatnám, hogy naptármódszer, de hülyét kapnák, ha úgy szexelhetnék csak biztonságosan, hogy napra pontosan meg van adva ... nőgyógyászod mit mond ?
2012. júl. 27. 21:05
 18/23 A kérdező kommentje:
Óvszert ajánlotta. Elkötöztem, szóval ő nem az az orvos, aki látta az allergiás reakciót a hüvelyemben, és nem hiszi el, hogy ennyire durva volt a helyzet (repedések és azok vérzései), pedig vittem neki még ambuláns lapot is, amit a régi nődokim írt erről.
2012. júl. 27. 21:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát, húzós eset. Őszintén megvallva elképzelésem sincs így hirtelen, mit lehetne tenni ez ügyben. Majd gondolkodok rajta.

egy orvos

2012. júl. 27. 23:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. Megszakítással.
2012. júl. 28. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!