Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pharmatexről vélemények?
2 hónappal ezelőtt hazajött a párom külföldről, kipróbáltuk 1x megszakítással a pharmatex krémet. Nagyon csípett, így csak 1 menet lett...
Jövőhéten megyek abortuszra.
És a védőnőnél, nőgyógyászomnál ismert fogalom a "pharmatex-baba". A doktorom azt mondta, hogy aznap én voltam a 3.
A védőnőnél beszélgetett 2 nő, hogy nekik is pharmatex mellett jött össze.. Megszólalt a 3. hölgy, hogy nekik is. Én már nem akartam megszólalni..
Szóval ne használd szerintem.
Figyelj, ilyen kérdéseknél mindenki jön a "pharmatex-babával", meg azzal, hogy az ismerőse öccsének a szomszédjának a nagynénje emellett lett terhes... Hallani hallhat az ember bármit.
És a tapasztalat: patentex kúpot használtam több alkalommal (többen dicsérték, mint a pharmatexet, így ezt választottam, de szerintem egy kutya), és NEM lettem terhes mellette, pedig nem is szakítottuk meg az együttléteket. Ki kell várni a 10 percet, míg felolvad, aztán hadd szóljon. Ettől függetlenül van, akinek nem jön be - először kicsit irritálhat, de nem vészes, másodszorra már észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!