Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tri-Regol mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tri-Regol mi a véleményetek erről a f. gátlóról?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtudni róla, hogy mennyibe kerülhet kb, jó-e, milyen magas lehet a hormontartalma.
2012. júl. 23. 18:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19-es: még lánykoromban menzesz előtt elmentem felíratni gyógyszert, megkaptam a Diane35-öt, mert épp volt rajtam 1-2 nagyobb pattanás.

Még jó, hogy utánakérdezősködtem több orvosnál és ne szedtem be..

2012. júl. 24. 20:01
 22/28 anonim ***** válasza:

Jól tetted!Erről beszéltem!

Kiváncs lennék a rezidens-asszisztens tapasztalataira ezügyben...Ezt miért engedik?!?!

19-es vagyok

2012. júl. 24. 20:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Ja amúgy még az is érdekelne van-e valamilyen szakcikk,kutatás stb arról,hogy konkrétan a Tri-regolt szedők között mondjuk szignifikánsan nagyobb a mellékhatások előfordulása,mit a nem Tri-regolt szedők között...
2012. júl. 24. 20:24
 24/28 anonim ***** válasza:

Aki mellett én voltam, soha nem írt ki Diane35-öt és Cypromixet.

Tri-regolt sem szívesen, de voltak olyan okos betegek, akik külön ezt kérték.

Amúgy szerintem kéne olyan rendelet, hogy antiandrogén gyógyszereket csak bőrgyógyászok írhassanak fel.

Akinek nem indokolt bőrgyógyászatilag, mégis gyógyszerrel szeretné rendbe hozni, azoknak ott van a Yadine és a Volina, ezek is antiandrogén gyógyszerek, mégis sokkal korszerűbbek, alacsonyabb hormontartalmúak.

Én szedtem Volinát, elmúlt az a pár pattanásom, ami volt.

2012. júl. 24. 20:36
 25/28 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a bőrgyógyász se írhassa fel!Csak endokrinológus/nőgyógász,és csak annak akinek TÉNYLRG kimutatható hormonzavara van!!!plSzakálla nől nő létére:-)

Én amúgy a yadine meg egyéb dolgokat se tartom jó ötletnek.Ha akarom ha nem anitandrogén...Nem akarom,mert nincs férfihormon túltengésem,csak fogamzásgátlót szeretnék!!!Ja arról nem is beszélve,hogy szépen belepisiljük a Dunába...És jééé,jönnek a lányos potenciazavaros fiúk/pasik...Globálisan nagyobb gond,mit a Tri-regol:-)

Amúgy a durva pattik nem is múlnak el tőlük(tapasztalat),nekem csak a Roacuttan tüntette el már 25 évesen(miután vagy 12 évet szívtam miattuk)...

2012. júl. 24. 21:44
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem értem mi értelme ennek a veszekedésnek. Ha valami gondja van a gyógyszerrel, akkor vált. Én is írtam már, hogy x éve szedem és semmi bajom nincsen tőle, rendszeresen járok orvoshoz és félévente vérvételre is. Fontos az egészségem és ezért ellenőriztetem magam. Lehet valakinek nem vált be, de valakinek igen. Tisztába kell lenni azzal, hogy mindenkire másképpen hat. És most komolyan ezen megy a szapulás ? Le kell azt hordani, aki ezt szedi ??? Miért ??? Nem csak negatív hírek vannak róla. Nem is híztam tőle pl., és nem is csökkent a libidóm. Na ekkor mi van ?

Kicsit fura, hogy így kell kiosztani minket, amikor Mi szedjük és Mi vagyunk tisztába azzal, hogy nekünk bevált-e vagy sem. Van ennél durvább is, de lehet, hogy valakinek meg pont az nem okoz semmit.

2012. júl. 24. 21:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Utólsó igazad van!Ennyi erővel a körútra se menjünk ki csúcsforgalomban,csak biokaját együnk,stb!Amúgy meg igen,a mai világban az anyagiak is lehet szempont,sok embernek bizony nem mindegy,hogy 3 havonta 4 vagy 9 ezer...Például nekem se.De ez a "jujjmeghaltok" tőle...Elég nevetséges.Majd ha a doki azt mondja, vagy bajom lesz tőle,szedek mást(drágábbat is akár).Amúgy szerintem azért akarják betiltani mert olcsó,és a gyógyszergyárnak nem éri meg,rákényszerít,hogy vedd a drágábbat.
2012. júl. 24. 22:21
 28/28 anonim ***** válasza:

Lehet nem a legjobb hasonlat,de attól mert van "lapostévé " és az modernebb,még nem jelenti azt,hogy a "hagyományos" sz--r és szem/agyrákot kapunk tőle.És nem emiatt kerül(már) töredékébe mit a hiper-szuper.Amúgy meg van akinek a hagyományos jön be,mert kevésbé bántja a szemét.Például nekem is.

Előző voltam

2012. júl. 24. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!