Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tri-Regol mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tri-Regol mi a véleményetek erről a f. gátlóról?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtudni róla, hogy mennyibe kerülhet kb, jó-e, milyen magas lehet a hormontartalma.
2012. júl. 23. 18:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

9-es!Te orvos/biológus/gyógyszerész vagy?Vagy a "Blikkben" olvastad,hogy be fogják tiltani?

Amúgy sok hatásos és jó gyógyszert is tiltanak be üzleti okoból:-(

Csakmert vki(direkt) kimutatta,hogy x db patkány rákot kapott tőle,miután gyomorszondán beadták-olyan koncentrációban amit te életed során nem "ennél" meg...

2012. júl. 24. 18:06
 12/28 anonim ***** válasza:

11-es...Tanulj meg számolni légyszi:

1.0,03 mg etinilösztradiol és 0,05 mg gesztodén

2. 0,04 mg etinilösztradiol és 0,07 mg gesztodén

3. 0,03 mg etinilösztradiol és 0,10 mg gesztodén

Miligest (Richter)

Tri-minulet (Wyeth)

Triodena (Schering) (elvileg ez a Tri-regol utódja)

h. Hatóanyag: etinilösztradiol és levonorgesztrel

Loette (Wyeth) 0,02 mg és 0,1 mg

Rigevidon (Richter) 0,03mg és 0,15 mg

i. Különböző hatóanyagú tabletták:

Belara (Grünenthal Gmbh) 0,03 mg etinilösztradiol és 1,71 mg klórmadinon

Cerazette (Organon) 0,075 mg gesztodén

Cilest (Janssen) 0,035 mg etinilösztradiol és 0,25 mg norgesztima

Diane35 (Bayer) 01035 mg etinilösztradiol és 2,00 mg ciproteron-acetát

II. Progesztogén és ösztrogén szekvenciális kombinációi:

a. Hatóanyag: 3 fázisú tabletták:

1. 0,03 mg etinilösztradiol és 0,05 mg levonorgesztrel

2. 0,04 mg etinilösztradiol és 0,075 mg levonorgesztrel

3. 0,03 mg etinilösztradiol és 0,125 mg levonorgesztrel

Tri-regol (Richter)

Trinordiol (Wyeth)

2012. júl. 24. 18:11
 13/28 anonim ***** válasza:
Bocs,az előző a 8-nak szól(de más is tanulmányozza egészséggel)
2012. júl. 24. 18:12
 14/28 anonim ***** válasza:

Csakhogy baromira nem lehet összehaosnlítani a különböző hormonokat! És itt nem csak az ösztradiolról van szó!

Különben eü-s vagyok, és elég gyakran jönnek ide tri-regolos babával, a sürgősségin is gyakrabban van tri-regolos trombózisos.

Innen tudom, hogy kérvényezte pár főorvos innen a betiltását, és elbírálás alatt van jelenleg. Ami még 1-2 év lesz, de remélem utána sehol sem lesz kapható. Láttam már pár lányt tri-regolos tüdőembóliába belehalni... Nem szép huszonévesen sem..

Én biztos nem szedném, nagyon veszélyes.

2012. júl. 24. 19:02
 15/28 anonim ***** válasza:

Amúgy nem vagyok a hormonos fogamzásgátlás ellen, csak nem szabad ilyen magas hormontartalmút szedni.

Én Nuvaringet használok, ez a ultrakönnyű fogamzásgátló, tehát ebben van a legkevesebb hormon.

Azt,hogy ti miért szeditek ezt a baromi magas hormontartalmút, mikor lehet kapni alacsony hormontartalmút.. Ássátok csak a saját sírotokat, gratulálok.

2012. júl. 24. 19:05
 16/28 anonim ***** válasza:

Én 10 éve szedem.Közben(tervezetten) lett egy egészséges Babám(ez 3 év szünetet jelent).

Még nem haltam meg...:-)Remélem nem tiltják be.Nem szeretnék duplaennyit fizetni valami "puccos" cuccért.

2012. júl. 24. 19:12
 17/28 anonim ***** válasza:

Hát, ha neked az egészséged annyit ér, hogy nem akarod a dupláját fizetni, akkor - ne haragudj, hogy ilyet mondok - de meg is érdemled.

További szép napot! Aztán nehogy találkozzunk a sürgősségin.

2012. júl. 24. 19:14
 18/28 anonim ***** válasza:

Azt Írod "eü-dolgozó" vagy.Felteszem nem orvos.Bocs,hogy a nőgyógyásznak jobban hiszek,mint neked.

És te se haragudj,hogy ezt mondom.

2012. júl. 24. 19:37
 19/28 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal nagyobb baj a Diane,Cypromix és egyebek fogamzásgátló és "szépítőszerként" való rutinszerű felírása!Ezek nem fogamzásgátlók,hormonzavarra valók,és indokolt esteben is csak max fél évig lenne adható.

Van olyan ismerősöm aki 6 éve szedi!És csodálkozik,hogy sorvadnak az izmai,zéró a libidója...Mert tesztoszeronreceptor blokkoló a hatóanyaguk...Na ez a baj,inkább ezzel kéne foglalkozni és ezen szörnyülködni!És betiltani ezerrel az indokolatlan felírást,főleg kamaszoknak csakmert van pár pattanása!!!

A Tri-regol legalább nem egy antinadrogén sz@r!

Egy biológus....

2012. júl. 24. 19:51
 20/28 anonim ***** válasza:

Dolgoztam asszisztensként nőgyógyász mellett, rezidensként most sürgősségin vagyok, és elég gyakran behívnak a nőgyógyászatra is, ha nem biztosak valamiben. (!!!)

De mindegy, te tudod. Különben a nődokik azt a bogyót írják fel, amelyik cég lefizette őket. Ez van, el kell fogadni. Volt, hogy hozzánk naponta 3 "tablettáshölgy" jött, aznap mindenki abból a 3-ból kapott... Ennyit erről.

2012. júl. 24. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!