Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tri-Regol mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tri-Regol mi a véleményetek erről a f. gátlóról?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtudni róla, hogy mennyibe kerülhet kb, jó-e, milyen magas lehet a hormontartalma.
2012. júl. 23. 18:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
2 éve szedem és mindig bennem megy el a pasim úgyh tökéletesen véd és az ára is megfizethető a 3 havi 3500 kb és annyi h nekem a cicim kemények lettek tőle olyan mindig mint amikor megjön ..:D
2012. júl. 23. 18:27
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszi és amúgy nem tudod, hogy hízni is lehet tőle? :P Sok mindent olvastam, hogy mivel magas a hormon tartalma, hogy sokan szőrösödtek, meg ilyesmi.
2012. júl. 23. 18:31
 3/28 anonim ***** válasza:
Én nem szedném, ez a legmagasabb hormontartalmú forgalomban lévő tabletta.
2012. júl. 23. 19:29
 4/28 anonim ***** válasza:
Én lassan 4. éve szedem, nem híztam tőle és nem is szőrösödtem, ráadásul ezek a modern fogamzásgátlók már nem olyan magas hormontartalmúak, mint a régebbiek. Persze azt nem lehet tudni, hogy neked hogyan fog hatni. Azt viszont tudnod kell, hogy akármilyen fogamzásgátlót szedsz, mindegyik rendelkezik mellékhatásokkal és nem lehet tudni, hogy nálad ezek jelentkeznek e majd, vagy sem. Jobb lenne, ha egy orvost kérdeznél meg, Ő részletesebben tud tájékoztatni =)
2012. júl. 23. 20:38
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Szedd nyugodtan.Szerintem jó és megfizethető.Én amúgy "modernebbről" válottam erre(Yadine).De előtte volt már 2 más.Mercilon,Harmonet.Nekem ez a legjobb,a Yadinetől tiszta száraz voltam és a libidómmal is gondok kezdek lenni.Én nem híztam tőle,de alapból se vagyok hízós tipus,sőt örülnék pár plussz kilónak.:-)

30 vagyok,12 éve szedek gyógyszert,ebből az utóbbi 3 év a Tri-regol.

2012. júl. 23. 20:41
 6/28 anonim ***** válasza:
Talán ez a legolcsóbb, ellenben ennek a legmagasabb a hormontartalma és olyan régi, hogy 20 évvel ezelőtt az anyukám is ezt szedte. Én nem szedném.
2012. júl. 23. 23:20
 7/28 anonim ***** válasza:

6-os(és a többiek is)És Anyukád még egyben van ugye?Neked is lett-kezed fejed -lábad?

Az én Anyukám még születésem előtt Bisecurint szedett még sincs 2 fejem:-)))

Szóval csak azt akarom mondani az egész csak hergelés nagyrészt.Század miligrammyni különbégek vannak a Tri-regol,meg a "modernebbek"között.Persze van akinél ez is számit de ez a(szinte statsztikailag elhanyagolható) kissebbség.Aki ettől hűde beteg lesz,az bármilyen hormonális fogamzásgátlótol is az lesz.

És kérdem én ,az Aszpirin elavult?A kalmopyrin elavult?

Az egész csak marketing,a doki meg a jutalék miatt annak a gyógyszergyárnak a legdrágább készítményét fogja rád sózni amelyik épp pénzeli.Nyilván nem szivesen ír fel Tri-regolt...:-)

Ha meg hullnanának tőle sorban az emberek már rég betiltották volna!

2012. júl. 24. 17:50
 8/28 anonim ***** válasza:
Csak mondom, hogy a tri-regol 2-3x több hormont tartalmaz, mint a legtöbb fogamzásgátló. Én sose szedném.
2012. júl. 24. 17:54
 9/28 anonim ***** válasza:
Ja és utolsó, pont betiltani készülnek :) Elég sokan esnek mellette teherbe, és nagyon sok mellékhatása van, ezért akarják betiltani. Pl Romániában nem is lehet már kapni.
2012. júl. 24. 17:55
 10/28 anonim ***** válasza:
Nem ez a legrégebbi anteovin is van még
2012. júl. 24. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!