Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most 21 évesen kezdtem el fogamzásgátlót szedni, az normális, hogy amikor megjön egész nap sírok? Mert ez volt.
Figyelt kérdés
A második levelemet szedem, az első szedése után 4. nap hajnalban arra keltem fel, hogy sírnom kell, egész nap potyogtak a könnyeim. Amikor megjött istenesen előtört belőlem a sírás és nem tudtam visszafogni magam.. A párom nem értett semmit belőle, nyugtattam, hogy ez egy ilyen nap... Vajon most is ki leszek készülve? :(((2012. júl. 22. 11:51
1/4 anonim válasza:
Talán megbolygatta a hormonjaidat, azért lettél hirtelen ilyen könnyes. Szívből sírtál? Volt ok a sírás felett, vagy kényszeresen sírtál? Szóval.. volt szomorúság a sírás hátterében?
2/4 A kérdező kommentje:
Előjöttek a régi bánataim, a hányatott sorsom, a régi sok erőszakoskodás, nagyon sok rosszindulatú ember jutott eszembe. Konkrét okom nem volt... Sőt nekem boldognak kellett volna lennem a párom mellett, mert amúgy még nem lakunk együtt így csak akkor tudunk találkozni, ha hétvégén nem dolgozom...
2012. júl. 22. 12:26
3/4 anonim válasza:
Azt tudom mondani, hogy valószinüleg, most is ez lesz. Nekem amikor megjön, nincs kedvem kikelni az ágyból és világfájdalmam van, hirtelen semminek nem látom értelmét, kb, 2 nap után elmulok, még jó, hogy hétvégére esik és nincs hatással a munkára.
4/4 A kérdező kommentje:
Csodás :/ Pont itt lesz a párom, de legalább nem dolgozom, hogy mindenki engem lessen...
2012. júl. 22. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!