Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Anális szextől (annak következ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szextől (annak következményétől) terhesnek lenni?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Ugyanilyen korú barátnőmmel, -hogy ne történjen baj- az anális szexet választottuk és ez minden alkalommal szerencsére mindkettőnknek élvezetet okoz. Nem védekezünk óvszerrel, hanem rengeteg síkosítót és utána intim fertőtlenítőt használunk. Előfordul, hogy mikor hátra beleélvezek, a sperma elkezd lefelé folyni, de ezt mindíg meg tudom az ujjammal akadályozni, hogy oda lefollyon. A kérdésem az lenne, hogy ha valamilyen módon a hüvely külső részéhez ér a sperma, mennyire áll fenn a teherbeesés veszélye? Az internetes oldalak véleményei élesen eltérnek egymástól, ugyanis valamelyiken (pl.: axel.hu) a doki azt mondja, TELJESEN LEHETETLEN, míg ott van a nagy mumus a kamaszpanasz.hu, ahol azt mondja, hogy az anális szextől is teherbe lehet esni. KÉRLEK SEGÍTSETEK , NE LEHURROGJATOK! ÉRTELMES VÁLASZT KÉREK! IGEN, jó vagyok bioszból, meg nem vagyok hülye meg stb. szóval ilyeneket nem kérek. Csak idegesítő, hogy mindenhol mást mondanak!

2012. júl. 20. 16:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira minimális, hogy elhanyagolható a veszély. Nagy "mák" kellene ahhoz, hogy így teherbe essen valaki.

De használhatnátok gumit, az a biztos. Megértem persze, kényelmetlen. Vagy szedhetne tablettát, és akkor mehetne "rendesen" is a sex (bár ha szereti az anált, nincs gond).

2012. júl. 20. 16:59
 2/16 hunkurunkvirág ***** válasza:
0%
Ha olyan jó vagy bioszból, meg hülye se vagy, akkor tudnod kéne a választ!
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát.........., inkább csak röviden válaszolnék: nem.
 4/16 A kérdező kommentje:
Tudnom kéne, mitöbb tudom is, de megnyugtat, ha normális emberek is így vélekednek.
2012. júl. 20. 17:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Hm... én itt nem a teherbeeséstől félnék, hanem jól értem-e, hogy a végbelet megjárt sperma folyik rá a hüvelyre?
2012. júl. 20. 17:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Folyna, ha nem akadályoznám meg, csak az a kérdés, baj lenne -e hogyha ez nem időben sikerülne, a végbél előtte be van öntve...
2012. júl. 20. 17:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem. De ha beleélveztél, mielőtt kifolyna pl. forduljon meg, és akkor nem folyik a hüvelye felé. Meg análisan nem csak hátulról lehet.
2012. júl. 20. 17:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanilyen korú barátnőmmel, -hogy ne történjen baj- az anális szexet választottuk"

Húha. Az anális szex mint biztonsági megoldás? Öööö... nem lehetne mondjuk óvszert használni? Az anális szex egyéb veszélyekkel jár.

2012. júl. 20. 17:07
 9/16 anonim ***** válasza:

* Jut eszembe! Én áldásomat adtam volna rá, ha mindketten élvezitek (ez a lényeg), de:

- Maga az egészségtelen, ha rendszeresen csak ebből áll a szex. Úgy értem: az anált szeretők is csak néha szokták análisan. Fogalmam sincs, nekem nem jön be, de egy idő után gondot okozhat ha csak ez megy.

- Az főleg nem jó (szerintem), ha a végbélbe megy a sperma. Ez is megengedett néha, de mindig ne csináljátok. Mert felkerülhet a gyomorba, és azon kívül, hogy nagyobb a fertőzésveszély: a lány hasmenést kaphat, vagy hasonlók. Sokan ezért nem tudják lenyelni sem.

- Arra meg tényleg nagyon vigyázni, hogy ami onnan kifolyik, nehogy a puncijához jusson!

Mivel "koszos" lehet. És ha itt tartunk: a farkadra is vigyázz, ezen okokból, ezért is lenne biztosabb a gumi.

2012. júl. 20. 17:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Értem, válaszolva az előző kérdésekre ez egyáltalán nem rendszeres, de néha előfordul a beleélvezés pedig eddig nem tudomdesok, alkalomból 2x történt meg.
2012. júl. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!