Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes leszek? Van még mód h elkerüljem?
Figyelt kérdés
Egy srác beadott vmit, amitől magam kívüli állapotban lettem, és először orálissn elégítettem ki, de el nem élvezett, aztán hozzámért ott lent a f*szával, de max 1-2 mm-t...és ez biztos h igy történt, nemtudom h emlékrzhetrk mindenre, de emlékszem...az a helyzet h megvan 4 napja...ez az eset 41 órája történt...most mit tegyek? Terhes leszek? Nemtudom, h sperma került e egyáltalán belém...menjek nőgyógyászhoz most azonnal vagy mit tegyek????2012. júl. 16. 18:45
1/6 anonim válasza:
Menj nőgyógyászhoz mindenképpen és meséld el neki a sztorit.
2/6 anonim válasza:
Ha magadon kívül voltál, akkor hogyan emlékszel, hogy pontosan miket csináltatok, milliméterre pontosan? Különben meg minek iszogatsz idegenekkel?
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, nemtudom, vmiért nemtudtam, h mit miért csinálok...nagyon kétségbe vok esve...nincs vmi amit tehetnék? Szerintetek terhes leszek?
2012. júl. 16. 18:53
4/6 anonim válasza:
minimális az esély. még vehetsz 72órás tabit, de gondolom nem fogsz már addigeljutni, szóval várj egy-két hetet és csináj tesztet.
5/6 anonim válasza:
Hát ha nem d.gott meg, akkor nem leszel terhes.
6/6 anonim válasza:
Engem az érdekelne mit adott be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!