Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor kell tablettát váltani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell tablettát váltani?

Figyelt kérdés

AZ egyik internetes orvos azt írta az egyik cikkjében, hogy bármilyen mellékhatásnál tablettát kell váltani.

Nos nekem az 1. tablettánál szúrt a petefészkem, a 2.-nál tiszta pattanásos vagyok, hasmenésem van (már lassan 2. hónapja, minden este, tabi-bevétel után), és már másodjára van hüvelygyulladásom (sosem volt, csak mióta ezt a tablettát szedem).

Ezek szerint indokolt a váltás, ugye? Csak nem akarok feleslegesen ülni a dokinál, bár ha nem ír ki másikat, inkább abbahagyom..

2012. júl. 15. 19:33
 1/3 tomaszcool ***** válasza:
Másik kellene ilyen esetben igen.
2012. júl. 15. 19:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Remélem a következő már jó lesz... :S

Sajnos tabin kívül nincs más lehetőségünk, de így meg kb szenvedek ettől.. Főleg a mostanitól, én nem tudom, milyen tabletta ez, de rengeteg véleményt olvastam, és kb senkinek se vált be...

2012. júl. 15. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
mi a neve? én a Jangee nevűt szedem és lekopogom még semmi problémám vele
2012. júl. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!