Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes fogamzásgátló tablettát váltani?
7 éve szedem a Yadine-t,közben volt 1,5 év szünet.Meg vagyok vele elégedve,csak a dokim múltkor mondta,hogy esetleg felírja a gestomixet,mert kicsit pattanásos a bőröm.Megéri ezért lecserélni az eddig beváltat?
Vagy kell egyáltalán váltani?
Ha nincs gond, nem érdemes cserélni.
Nem akarlak elkeseríteni, de a dokik a gyógyszergyáraktól igen szép összeget (vagy épp nyaralást) kapnak ajándékba, ha az ő gyógyszerüket írja.
Nem akarok rosszmájú lenni, de lehet őt is megkereste most egy Gestomixes gyártó és ennyi.
Persze tényleg lehet az is, hogy a pattanásaid miatt akarja felírni. Csak hát ha téged nem zavart, akkor nyilván egy-két pattanásról van csak szó, nem 500 ragyáról. Nem érdemes a biztosat bizonytalanra cserélni.
még annyi,hogy 2000el olcsóbb.de tényleg nincs sok pati,csak a szülés után nem nagyon akarnak elmúlni,az eddig szép bababőröm már nem a régi.Gondolom a hormonok miatt:S
Igazából nem is én említettem,hanem a doki.Meggyőztetek,nem váltok,félek a mellékhatásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!