Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fog megvizsgálni?
Figyelt kérdés
Szeretnek fogamzás gátlót es most megyek eloszor női orwoshoz. Hogyan fog megvizsgani? Meg fog vizsgálni alulrol is? Mit fog csinalni? Es nekem mit kel csinalnom? Walaki mondja el nekem mi fog történni.2012. júl. 14. 17:09
2/6 anonim válasza:
majd ha magyarul írsz, elmondom. talán.
3/6 A kérdező kommentje:
Telefonrol irni nem ojan egyszeru. Es tudtomal ez az oldal azer wan h tanacsokat kerjunk es adjunk nem pedig azer h kigúnyoljuk a másik embert.
2012. júl. 14. 17:28
4/6 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a w-t előbb tudod leírni a mobiloddal mint a V-t. de mind1 is, így nem tárgyalok veled.
5/6 anonim válasza:
Ha szűz vagy nem nyúl fel, (csak végbélen keresztül) ha meg nem vagy szűz, akkor tuti felnyúl.
Először leültök az asztalhoz elmondod mit szeretnél, kérdez egy-két dolgot, aztán elmész, levetkőzöl, és ő mindent szépen elmond.
Nekem nem volt vérvétel.
6/6 anonim válasza:
engem megvizsgált alul. az ujjával meg valami fém szerkezettel, nem tartott tovább egy percnél. teljes labor kell hozzá, hivatalosan. legalább ezévi, ha nincs, akkor csinűáltatni kell, de ez is orvostól függ. a barátnőmet például még csak meg se vizsgálták, nem kértek semmit, csak írták neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!