Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokott megvizsgálni, vagy megnézni egy nőt a nőgyász, hogyha fogamzásgátlo tabit szeretnénk feliratni? (kicsit értelmetlenül hangzik de fontoss! )
mintha nem értenétek a kérdést úgy csináltok!!pfff...:S
Hát ha csak gyógyszert szeretnél felíratni,akkor nem hiszem,hogy meg fog vizsgálni!!Csak el mondod neki,hogy mióta élsz szexuális életet,pontot e a menstruációd, stb.
De én mikor mentem felíratni a gyógyszert,gondoltam akkor hogy már ha ott vagyok akkor mindegy ha megvizsgál!!Fájni nem fáj,és legalább nyugodt leszek,hogy nincs semmi bajom!!
Ha megvizsgálna véletlenül,akkor se félj,hiszen nem fáj,és gondolj arra h legalább tudod utána hogy egészséges vagy!!
szia,
igazából szerintem mindig ugyanúgy vizsgál meg, nem tudom mi olyan érthetetlen benne, h félsz tőle, ha még sosem vtál, én is féltem...amúgy megtapogatja a ciciket, hónaljat, h egészségesek-e, van-e csomó v bármi elváltozás. Aztán jönnek a lenti részek, van egy kacsa nevű ezköz, amit feltol a hüvelybe, ez kitágítja addig, amíg belülről is meg tud nézni, vizsgálni, közben a hasadat is tapogatja kicsit. Ilyenkor vesz kenetet egy hosszú fülpiszkáló szerű eszközzel, de nem fáj, nyugi :)
El fog küldeni vérvételre még, azt hiszem nagyjából ennyi.
Tudom, h kicsit para a dolog elsőre, de tényleg nem kell félni, nem fáj! Mondd h most vagy először, akkor biztos még empatikusabb lesz a doki, meg elmagyarázz,a, mit csinál éppen, stb
Ha nem vizsgál meg, csak felírja, akkor keress másik orvost!!!!
Amúgy ilyenkor méhnyakrákszűrést szoktak csinálni meg elküldenek vérvételre. Ezek nagyon fontosak ahhoz, hogy minden rendben legyen majd a tabelttaszedésnél.
Ha nem akar rendesen megvizsgálni, vagy nem küld vérvételre, akkor hagyd a fenébe, keress mást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!