Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane35, betegség, antibiotiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane35, betegség, antibiotikum? Bővebben lent 25L

Figyelt kérdés
A gondom a következő. Diane35 fog.gátlót szedek, de most elkaptam egy csúnya betegséget, sokat hánytam, antibiotikumot is szedtem, valószínű nem hat a gyógyszerem. Menstruáció előtti héten vagyok, tehát a levél utolsó tablettáiról van szó. Kb 3-4 tablett ami így hatástalan lehet. Szerintetek, mennyi az esélye, hogy ha nem védekezünk, teherbe esek? Én elég kicsinek tartom az esélyt, hogy pont az utolsó héten peteérésem lesz, menzesz előtt, főleg hogy másfél éve megállás és kihagyás nélkül szedem a tabit. Igazából olyan borzasztó nagy katasztrófa nem lenne az sem, ha teherbe esnék, mert már 25 éves vagyok, 8 éve együtt vagyunk, együtt élünk, dolgozunk, szóval annyira nem parázok, de az esélyekre vagyok kíváncsi....
2012. júl. 12. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi az esélye annak,h így teherbe tudsz esni. :)
2012. júl. 12. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
99% helyett csak 97%-os biztonságot nyújt... Nem nagy rá az esély.
2012. júl. 12. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom, főleg azért, mert ugye szombaton kell majd megjönnie, de ha ezt az utolsó 3-4 tablettát már egyáltalán "nem érzékelte volna" a szervezetem, akkor valószínű megjött volna már mondjuk ma, mert olyan lett volna, mintha abbahagytam volna 4 napja a szedést, nem? Szóval valami azért biztos felszívódott azokból is.
2012. júl. 12. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Tök mind1, hogy "menzesz" előtt vagy avagy sem, mivel ha csökken a tabletta hatékonysága, akár az utolsó szemnél, vagy a 2.-nál is lehet peteérésed.

Amúgy sem menstruáció, hanem csak megvonásos vérzés, de ez mellékes.

2012. júl. 12. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha a tabletta nem hat, akkor nem az eredeti ciklusodnak megfelelően jön létre peteérés, hanem akkor, mikor kihagyod/vmi gyengíti a hatását.

A Diane meg alapból egy lórúgás, nem annyira jó, ha amellett esel teherbe.

Azt a pár napot már csak kibírod kotonnal...

2012. júl. 12. 18:18
 6/7 anonim válasza:

Védekezzetek addig máshogy is. Tényleg nem jó mellette teherbe esni.

(Én nagyon régen szedtem. Mikor abbahagytam 2 vagy 3 hónapig nem is volt utána peteérésem. Ha ezt nézem, akkor a szedése alatt sem lett volna peteérésem, ha vmi miatt elcsúszott volna 1-2 szem.) De ne add meg az esélyt egy fogamzásgátló melletti terhességnek.

2012. júl. 13. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért ne hatna?

Nem lenne katasztrófa a gyerek?

És katasztrófa lenne pár nap szex nélkül?

2012. júl. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!