Melyik a legjobb probiotikum?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 09:32
1/5 anonim válasza:
A legjobb, legegészségesebb és legolcsóbb a kefir.
3/5 anonim válasza:
Én a Holland&Barrett üzletben szoktam venni, van egy 6 billiós acidophilus probiotikum termékük, nagyon jó minőségű, teljesen rendbe tette a stressz miatti gyomor és emésztési problémáimat, és a refluxom is enyhült amióta folyamatosan szedem.
4/5 anonim válasza:
Én is nemrég találtam rá a Holland&Barrett üzletre a Teréz körúton, azóta ott vásárolom a vitaminokat, a probiotikumot is ők ajánlották. 3 hónapja szedem, én reggel szoktam bevenni joghurttal, azóta jobb a közérzetem és megszűntek az emésztési gondjaim. Azelőtt gyakran fájt a gyomrom, sokkal érzékenyebb volt bizonyos ételekre, de ezen is segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!