Melyik a legjobb immunerősítő egy 18 hós számára? Nem probiotikum.
Az első válaszolóval értek egyet, Isoprinosine!!!!
Igaz hogy 3.400 Ft körül van, de NAGYON NAGYON JÓÓÓ!!!! :):)
Bocsánat, én nem értek hozzá, nem vagyok orvos, viszont a gyerekorvossal szerettünk volna felíratni immunerősítőt és ő mondta, hogy Cebion Multivitamint vegyünk a fiamnak, illetve más gyerekeknek is a családban ugyanezt írta fel és sokkal ellenállóbbak lettek a betegségek ellen. És más anyukák is ezt mondják, akik ezt adnak a gyerkőcüknek.
Én úgy tudom, legalábbis úgy tájékoztattak, ha sok vitamint viszünk be a szervezetünkbe, akkor megerősödik a szervezetünk és ellenállóbak leszünk betegségek ellen.
Én a dokira bíztam, mivel tényleg fogalmam se volt róla, hogy milyen immunerősítők vannak, egyébként utána olvastam annak, amiről a válaszolók írtak, de nekünk egy szóval sem mondta az orvos, hogy létezik ilyen.
Egyébként konkrétan azt írják a Cebion Multi-ról többek között, hogy összetevői hozzájárulhatnak a gyermekek egészséges és kiegyensúlyozott növekedéséhez, valamint a megfelelő ellenálló képességük kialakulásához.
Én tapasztalatból mondom, csak ezt adom a fiamnak tavaly szeptember óta, azóta nem kapott a fiam antibiotikumot és vírusos fertőzése is csak kb. 3 alkalommal volt, szimplán torokgyulladással járt, nem volt náthás, nem köhögött, nem volt lázas.
Szóval nekem ez is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!