Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így teherbe esni?
Peteéréskor, ovuláció előtt(tuti, mert megérzem az ilyet) pettingeltünk a barátommal és fehérneműben egymáson mozogtunk, ahogy elment.
Gumival pár pillanatra be is tette később, de ennyi volt.
Azóta, pontosan megjött a menstruációm (előtte egy nappal, az aktusra 13 napra, negatív teszteltem), ami normálisnak tűnik, viszont most menstruáció közben kissé émelygek és éreztem v.mi fémeset a számban.
Ugye nem terhesség miatt?
nem tini lány
ha védekeztetek miközben bent volt a hüvelyedben, akkor sztem kizárt, ha a gumi is ép maradt. a bugyidról meg nem hiszem, hogy bemásztak a hüvelyedbe a barátod kiskatonái :) ha elmúlt a mensid, biztonság kedvéért tesztelhetsz még egyet, vagy keresd fel a nőgyógyászt, hogy teljesen megnyugodj:) én is folyton parázok ha már pár napot késik, vagy valami máshogy történik a mensim alatt, meg kell próbálni megnyugodni:)
20/L
NEM VAGY TERHES!
1. Nem került sperma a hüvelyedbe.
2. Megjött a menstruációd.
3. Negatív lett a teszted.
Milyen bizonyíték kell még neked?
Ha terhes lennél, akkor az egy csoda lenne, te lennél a 2. "szűz" Mária, aki megfogant a szentlélek által...
Szóval ne parázz, ennyire azért nem "készül" könnyen a gyerek!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!