Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Előváladékos/spermás volt a kezem, ezzel megfogtam a barátom kezét, ő meg a hüvelybemenetelhez tartotta az újját. Mennyi az esély rá, hogy teherbe esek?
Nem mindegy milyen volt. A kettő két külön dolog.
De nem valószínű. Ahhoz kicsit többre van szükség. :)
100% h terhes vagy
nem ez a megtermékenyítés normális módja?
Terhes vagy, hiszen az ici-pici spermiumok a barátod kezéről kommandós módjára, szigonypisztollyal felmásztak, és keresztük baktattak a hülyeden keresztül.
Szerintem ne szexelj, hanem olvass kicsit helyette ;)
Istenem miért vannak ekkora hülyék?:OO
Egyáltalánul minek sexelsz ha nemtudod h mi hogyan működik?:/ anyukád elmagyarázhatná..xĐ
hány éves vagy te ?
igaz én csak 15/f vagyok , de azért ennyire... még én se vagyok
de igaza van az egyik válaszolónak, szigonypuskával fognak majd a sok millió kis spermium bandokolni hegyeken völgyeken át a végső célig.
Természetesen minnél komplikáltabb a dolog, ezért hármas ikreid lesznek. ez azért van mert amíg bandokolnak a kis ge.cik addig megerősődnek és masszívvá válnak ezért akár többen is bebírnak bújni a petesejtbe. szóval én a te helyedben gyorsan szólnék a barátodnak, hogy hozzon magával vmi fadarabot vagy amivel kibírjátok még gyorsan piszkálni a cuccost, különben még több fáradt ember lesz a világon.
Üdv: Daint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!