Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély, hogy elkezdte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély, hogy elkezdte a hatását?

Figyelt kérdés
Ma vettem be 6óra körül az első tablettámat, amit 3hónapig kell szednem, hogy beállítsa a mensim, mert már 5éve nem állt be és doki szerint ettől be fog. Na szóval a probléma az, hogy azóta már 2x volt híg székletem, mennyi a valsége, hogy már ki is jött belőlem? Lehet, hogy semmit nemért, hogy bevettem, mert már ki is jött?! Mi a teendő ilyenkor?
2012. júl. 7. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy emiatt gond lesz.

Ha védekezésre is használod, akkor azét egy hétig gumi.

Viszont nagy reménységeket ne fűzz hozzá, a tabletta nem nagyon állítja be a menzeszt. Mennyire rendszertelen?

2012. júl. 8. 00:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Védekezésre kifejezetten nem, de ha esetleg úgy alakulna örülnék, ha nemkéne aggódnom és tudnám, hogy minden rendben, mert hat rendesen.! :)

Hát eddig a legtöbb amit kihagyott 4-5 hónapok voltak.. direkt csak ezért szedem, hogy beálljon, doki azt mondta, hogy beállítja.. (egyébként a Belarát szedem)

2012. júl. 8. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha 4-5 hónapos kimaradás van, nem fogja rendbe tenni.

Vagyis ha mégis, akkor kérlek szólj:D

Persze egy próbát megér, de ha nem jön helyre (a szedés alatt rendszeres lesz a vérzés, az biztos, de ha utána nem jön helyre), akkor alapos kivizsgálás kell, nem szabad tovább szedni, mert csak elfedi a bajt.

2012. júl. 8. 00:28
 4/4 A kérdező kommentje:

szólok feltétlen, remélem a legjobbakat! :D

ajánlom neki, ha már elkezdtem szedni :) egyébként köszönöm a válaszaidat:)

2012. júl. 8. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!