Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után voltatok együtt óvszer nélkül az új partneretekkel?
Figyelt kérdés
Új párkapcsolatom van, a fogamzásgátlót szedem, nem hagytam abba szakítás után. De nem tartom jónak rögtön óvszer nélkül az új partnerrel. Szerintetek? Mennyi idő után mondanátok hogy oké mostmár lehet anélkül is?2012. júl. 7. 13:06
11/13 anonim válasza:
Amúgy nem értem....
Ha vkinek van vmi baja, akkor attól nem múlik el, hogy vársz 30 alkalmat.
Nem lenne egyszerűbb elküldeni egy vizsgálatra?
Nekem ilyen gondom nincs, mert nem szedek tabit, így mindig óvszerrel védekezem.
De ha új partnerem lenne (és nem lenne szűz), akkor biztos elküldeném vizsgálatra (persze én is elmennék vele, és megcsináltatnám, ha kérné).
Lehet mondani, hogy túl óvatos vagyok, de egészségem egy van.
12/13 General válasza:
Ha beteg, akkor 1 hónap múlva is az lesz. Nálunk az első is gumi nélkül volt.
13/13 anonim válasza:
szerintem is jól teszed, 2-3 hónap szerintem is ideális. Amúgy én is így vagyok ép...2 hónapja szedem a gyógyszert,de még nem tud róla.Hnap lehet,h ha szóba jön a gumi...elmondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!