Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után voltatok együtt óvszer nélkül az új partneretekkel?
Figyelt kérdés
Új párkapcsolatom van, a fogamzásgátlót szedem, nem hagytam abba szakítás után. De nem tartom jónak rögtön óvszer nélkül az új partnerrel. Szerintetek? Mennyi idő után mondanátok hogy oké mostmár lehet anélkül is?2012. júl. 7. 13:06
2/13 AvernusTriad válasza:
Okosan teszed, végre valaki!
nincs erre szabály, akkor engedd neki, ha TÖKÉLETESEN megbízol benne, és nem beteg.
3/13 anonim válasza:
Én ha már ott tart a kapcsolat, hogy lefeküdjek valakivel, akkor már teljes mértékben bízok a másikban.
4/13 AvernusTriad válasza:
Ez nem mindenkinél evidens, #3...
5/13 anonim válasza:
Pedig evidensnek kellene lenni, mert addig nem kell lefeküdni senkivel, amíg nem bízol benne.
6/13 anonim válasza:
Az első alkalom már gumi nélkül volt ;]
7/13 AvernusTriad válasza:
Egyetérttünk, de sajnos nem az.
9/13 anonim válasza:
Nem tudom... Én még csak most fogom elkezdeni szedni következő hónaptól, és, ha ne adj isten valami katasztrófa történik és barátommal szakítunk és nem fogom abbahagyni, és, ha majd találok mást, akkor elmondom neki a fog gátlót, mikor már bízok benne és már egy párszor együtt voltunk. És tudom, hogy nincs semmi fertőzése!
10/13 anonim válasza:
Soha,mert nálunk az óvszer kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!