Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
116 kilósan fogamzásgátló?
A testvérem íratott fel fogamzásgátló tablettát, azt hiszem a Zoely-t kapta. A doki csináltatott vérvételt, minden oké volt, és nincs trombózis-hajlama.
Amúgy kb semmit sem mozog, nem cigizik. A szüleink túlsúlyosak, sosem mozognak, cigiznek (napi 1 doboz min), és nekik még nem volt trombózisuk.
Én csak 80 kg vagyok, de így is féltem elkezdeni szedni.. Szerintetek lesz baja, vagy szedheti nyugodtan? Én azért aggódom érte.. :S Nem valami vicces egy tüdőembólia..
Bocsi, ha félreérthető volt, de nem ugyanahhoz az orvoshoz járnak. :)
Szóval a tesómnak nem az az orvos írta ki a bogyót.
A tabletta mindig is egy megosztó dolog lesz.
Akinek bevált, az nyilván esküszik rá, azt hiszi, hogy senkinek semmi baja nem lehet tőle.
Aki meg pórul járt, az nem ajánlja senkinek.
Nekem ismerősöm majdnem belehalt 21 évesen a szedésébe (tüdőembólia).
Az orvosok ki tudnak vizsgálni pár dolgot (de sajnos kis részük teszi meg....), de akkor is lehet baj, nem lehet mindent kiszűrni.
Mondom, van olyan, aki makk egészséges volt, mégis trombózist kapott.
A nőnek kell mérlegelni, hogy vállalja-e a kockázatot vagy sem. A tesód vállalta. Annyit tudsz tenni, hogy beszélsz vele. Ha akarja, akkor úgy is szedni fogja.
Itt nem tudja senki megmondani, hogy lesz-e baja tőle.
Túlsúlyos vagyok anyukának, nagymamámnak volt trombozisa vérvétel nélkül kiírta a a doki gyógyszert!
Most vagy a doki felelőtlen vagy nagyon "gyenge" gyógyszert kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!