Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
116 kilósan fogamzásgátló?
A testvérem íratott fel fogamzásgátló tablettát, azt hiszem a Zoely-t kapta. A doki csináltatott vérvételt, minden oké volt, és nincs trombózis-hajlama.
Amúgy kb semmit sem mozog, nem cigizik. A szüleink túlsúlyosak, sosem mozognak, cigiznek (napi 1 doboz min), és nekik még nem volt trombózisuk.
Én csak 80 kg vagyok, de így is féltem elkezdeni szedni.. Szerintetek lesz baja, vagy szedheti nyugodtan? Én azért aggódom érte.. :S Nem valami vicces egy tüdőembólia..
Van olyan, aki 17 éves, nem túlsúlyos, nincs trombózis hajlama, egészségesen él és sportol is, mégis trombózist kap a tablettától.
Ha túlsúlyos, akkor több az esélye rá, mintha nem lenne az.
Próbálj meg vele beszélni...
Én biztos nem szedném, míg le nem fogytam.
De én ilyen óvatos típus vagyok.
Harmadik, ebben azért nem lennék biztos. Unokatesómat meg se vizsgálta az orvos, szerencsétlennek Diane35-öt írt fel (pedig nem szüksége ilyen magas hormontartalmú bogyóra), 4 évnyi szedés után csomót érzett a mellében, kiderült, hogy mellrákja van...
Második: fogamzásgátlás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!