Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Luna20120323 kérdése:
Mennyibe kerül az Rezia fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 16:26
1/7 anonim válasza:
6500 körül van a 3 havi adag ára. De ha már felírják, akkor igazán nem megterhelő befáradni egy patikába és kiváltás előtt megkérdezni, hogy mennyi. Sőt még az orvos is képes rá, hogy megmondja az árát, mivel ők látják a gépben.
2/7 anonim válasza:
6760 Ft... azt hiszem ennyi volt a 3 havi. De olyan 6800 körül számolj.
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, hol vetted, de 7500 ft az nagyon sok... 6800-nál nem több, de 7000-nél tuti. Ekkora nagy eltérések azért nem lehetnek.
5/7 anonim válasza:
ti hol vettétek ilyen olcsón? én Gyálon 7000 alatt nem találtam, Soroksáron 6890ért találtam legolcsóbban :S
7/7 anonim válasza:
valaki nemtudja most mennyibe kerül? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!