Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! A barátommal nem védekeztünk, de nem élvezett el bennem. Lehetek terhes?
Megvan az esély, de nem sok.99% szerintem, hogy semmi baj nem lesz..
Viszont elég felelőtlenek vagytok.Ennyi erővel orosz rulettet is játszhattok..:)
Nem feltétlenül kell félnetek.
Ha biztos benne, hogy nem volt még előváladék sem, akkor nem lesz gáz. Legközelebb pedig védekezzetek!
Erre nem tudok biztos választ adni, én érzem jóval mielőtt jönne, így időben ki tudom venni.
Kérdezd meg őt, hogy mennyire biztos benne. Esetleg szokta-e ő is érezni és most érezte-e.
Egyébként jövő hétre vegyetek terhességi tesztet. A kék facelle a mensi kimaradásának első napjától 99 százalékos eredményt mutat, és viszonylag olcsó (500 forint).
Az majd vagy megnyugtat, vagy nem ... :)
Biológia óra, 7. osztály.
Ha megjön, akkor nem lehetsz terhes.(Extrém esetekben igen, de annak tényleg nagyon kicsi a valószínűsége.) :)
Ez az oktató hangsúly aztán nagyon kellett!:)
De köszönöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!