Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fogamzásgátlón meg óvszeren kivül esetleg valami olyan szer, vagy kúp vagy gyűrű amit lehet használni? Tapasztalat?
Nincs, már végigtúrtam a netet, kérdeztem nődokit, ami garantáltan működik, és nem hormonos, és szülés sem szükséges hozzá, az csak az óvszer van. (meg a pesszárium, de ezt se beszerezni, se használni nem tudom, hogy kell, mert semmi infó nincs róla szinte)
Pharmatex és társaik is olyan, hogy hát kísérletezgetni lehet vele, de én nem szórakoznék vele.
De én kb 20 éves koromig elvoltam az óvszerrel, azzal mi a gond? Allergia?
Nincs. Ami van (gyűrű), az hormonos. A spermicidek meg megbízhatatlanok.
Nem tudom mit kell ennyit visítani az óvszer miatt. 6 éve használom, és sose volt gond vele. A fiatalok csak bemagyarázzák maguknak, hogy szar.
Ilyen korban ne az élvezet legyen az első, hanem a biztonság.
Egyébként a nőgyógyász jó eséllyel rábeszél a tablettára, mert abból van jövedelme. Aztán majd ha 5-10 év után esetleg bajod lesz tőle, akkor elgondolkodhatsz rajta, hogy talán mégis a gumi mellett kellett volna maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!