Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaringet használtam, antibiotikuomt szedtem. Befolyásolta a gyűrű működését?
Figyelt kérdés
A 2.gyűrűmnél tartok,de múlt hét hétfő óta antibiotikumot szedtem,amit csak szombat reggelig sikerült beszednem,mert elfelejtettem elvinni a barátomhoz...azóta nem is szedtem.Viszont ugyebár szombat este együtt voltunk,és nem használtunk kiegészítő fogamzásgátlót.Ma reggel bevettem 72 órás tabit,de nem tudom,hogy egyáltalán szükség volt-e rá...Nagyon sok helyen azt olvastam,hogy mivel a gyűrű helyileg hat,nem lép kapcsolatba az antibiotikummal,más helyeken viszont azt,hogy befolyásolja...A dokim inkább adott esemény utánit,de most mi az igazság? Más orvosoktól viszont azt hallottam,hogy ők ezért pártolják a gyűrűt,mert nem zavar be semmi...valaki esetleg tud valami konkrétat? bocsi a hosszú szövegért.:/2012. márc. 26. 16:00
1/1 anonim válasza:
Befolyásolhatja, mert van olyan antibiotikum, ami a májbeli metabolizmusába szól bele a tabinak.
Ennek ellenére az orvosod eszetlen, ha képes volt hormonális fogamzásgátló mellett 72 órást adni, ugyanis azt baromira nem kellene.
Így már tuti nem leszel terhes, de a hormonjaid lehet megszenvedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!