Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy annyi lánytól hallottam meg olvastam itt h csak megszakításosan védekeznek és nem lettek terhesek?
Nem leszel terhes, én is vettem már be fordítva véletlenül a tabit, de nem lett semmi, kicsit megzavarta a ciklust, de a fog.gátlónak nem egyes hanem többes hatása van- vagyis nemcsak a peteérést akadályozza hanem az esetlegesen megtermékenyült sejt beágyazódását is, azért figyelj rá máskor :D
Amúgy ha a hapsi ügyes, és nem élvez el e bnőjében elvileg nem sok esély van rá h gond legyen, de arra nincs garancia h a srác mindig tudja magáét kontrollálni...
Ha ügyes kihúzza... az egész értelmét veszti mikor a legszebb pillanatban kell szétválni a párnak, és mindezt úgy, hogy egész idő alatt azon agyaljon a srác, hogy ne menjen el. Ráadásul nagyon gyenge ez a védekezésmód.
Szerencséjük volt azért nem lettek terhesek.
Ha a barátnőid cserélgetik a partnereiket akkor még egy jó kis nemi betegség móka is beüthet nála amit akár egész életében érezni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!