Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy annyi lánytól hallottam meg olvastam itt h csak megszakításosan védekeznek és nem lettek terhesek?
Azok próbára teszik a szerencséjüket.
Fontos, hogy nem csak a terhesség megelőzése miatt kell pl. óvszer, hanem van egy rakás szebbnél szebb nemi betegség. Főleg a kezdő kapcsolatoknál legyen.
A fogamzásgátló módszerek Pearl Indexe (minél kisebb az érték annál jobb a hatásfok
Megszakítás 35
Óvszer 3-4
Pesszárium spermiciddel 2-3
Rhythm (hőmérőzés) 0.5-3
Tabletta 0.1-0.5
szóval 100% nincs, de ez inkább szerintem csak egy kis pánik nálad
Van rá esély, tessék terhességi tesztet használni!
Rossz jelzőt használtál, a terhesség nem baj, hanem legfeljebb nem kívánt...
12 éve csinálom megszakításosan eddig egyik lány sem lett terhes.A 12 év két lányra osztandó el.
Magyarán ha nem élvez beléd nem lehetsz terhes.A tény az,hogy az előváladék ugyan tartalmaZHAT (ami azt jelenti,hogy NEM TARTALMAZ CSAK ELŐFORDULHAT BENNE) spermiumot csak azért azzal nem ártana tisztában lenni,hogy ahhoz többmillió kéne belőle,hogy nagy eséllyel terhes legyen az illető.Nem véletlenül jön sok sperma az orgazmusnál.
Nem értek egyet a megszakításos védekezéssel, de borzalmasan kevés nő esik így teherbe. Még annál is kevesebb, mint amire sokan gondolnak.
Alapból teherbe esni még rendes beleélvezéssel is lehetnek hónapok, évek, hát még így, hogy az se biztos, hogy volt előváladék, vagy volt-e valami használható az előváladékban.
Barátnőm teherbe esett így, aztán bevallotta, hogy amúgy mégis beleélvezett a csávó, csak szégyellte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!