Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van a terhességre, ha megszakításosan "védekeztünk"?
A menstruációm 4 napja ért véget, utána feküdtünk le egymással.( Ez volt az első). Előtte elment WC-re (úgy olvastam, hogy az előváladék szempontjából fontos, hogy mikor pisilt utoljára). Azóta fáj a hasam, nem érzem jól magam.
Tudom, hogy felelőtlenek voltunk, én már nagyon bánom. A héten bejelentkezek nőgyógyászhoz is, hogy megnyugodjak, minden rendben van-e.
Az lenne még a kérdésem, hogy ha pajzsmirigy alulműködésem van, akkor szedhetek fogamzásgátlót?
Köszi!
Esély van rá de az is lehet, hogy csak azért fáj mert lehorzsolódott a nyálkahártya.
A fogamzásgátlót is a dokitól kérdezd meg!!
A doki nem fogja megmondani, hogy terhes vagy-e, max a hónap végén derül ki.
Nekem is pm alulműködésem van és szedhetek. Bár nekem a szedés alatt derült ez ki, úgyhogy meggyőződésem, hogy a fogamzásgátló egyik mellékhatása, de a doki szerint a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Utolsó: A dokid tudatlan:)
Közismert, hogy a fogamzásgátló növelheti a pajzsmirigyhormon-kötő fehérje szintjét a vérben.
Mivel biológialag csak az a hormon aktív, azaz fejt ki hatást, ami nem kötődik fehérjéhez, így tul.képp egy látszólagos pajzsmirigy-alulműködés alakul ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!