Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély a terhességre, ha az első héten elfelejtettem bevenni egy szemet?
Előzőnek: ha a gyakorikérdések.hu-n ba*zod el az idődet, a kérdésre válaszolj, és olyanhoz ne szólj hozzá, amihez nem értesz. Mindenkinek szuverén joga, mit és mivel b*szik el a szervezetén, már ha a felelősségteljes védekezés annak számít... Örülj neki, hogy te még soha semmit nem felejtettél el az életben, fájóan nagyszerű lehet tökéletesnek lenni!
Ha már egy éve szeded, és tényleg ez az első, hogy elfelejtetted, nem túl nagy, sőt elenyészően kicsi az esélye a teherbeesésnek. Ne parázz! Orvoshoz fordulni sem hiszem, hogy sok értelme lenne, majd ha esetleg nem jön meg időben a vérzés. Ha esetleg megtörtént a baj, azzal már az orvos sem tudna most mit kezdeni.
második válaszoló: tudom, hogyan kell használni, egyszerűen csak elfelejtettem, ember vagyok, hibázom néha...
utolsó válaszoló: köszönöm szépen, most megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!