Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nem akarom, hogy óvszerrel csinálja?
fogamzásgátló implantátumom van és nem is szeretném, hogy a barátom óvszert használjon. lehet ebből gondom?
a legnagyobb problémám azzal van, hogy amikor felhúzza akkor az olyan illúzió romboló. valahogy tudnék ezen segíteni?
Személy szerint úgy gondolom, hogy óvszerrel szeretkezni olyan, mint zokniban lábat mosni....
Másrészt jobb mechanikai védekezés terhesség/fertőzések ellen nincsen... Szerintem mérlegelni kell....
az implantátum csak a terhesség ellen véd, a nemi betegségek ellen NEM!
Ezt mérlegeld.
Az implantátumot egyébként nem tudom mennyire lehet 100%-ban megbízhatónak vélni. (bár az óvszer sem 100%, és a tabletta sem.)
99% hogy nem esek teherbe az implantátummal, ezért azon nem aggódok
illetve két éve vagyok a barátommal és egyikünknek sincsen semmilyen betegsége
eddig kétszer feküdtünk le, én szűz voltam és mindkétszer gumi nélkül és nem is szeretném másképp
ő sem akarja nagyon gumival csinálni, csak azt mondja, hogy engem félt.
hiába mondom, hogy a gumi sem biztonságosabb mint az implantátum
Az nem lehet hogy azért akar óvszert húzni mert nem bizik ebben a fogamzásgátló módszerben?
Egyébként ha még nem voltatok együtt óvszerel akkor honann a fenéből tudod hogy illuzióromboló.
Az én párom seperc alatt lerendezi,addig szórakozom magammal.
a második alkalommal került volna sor az óvszer felhúzására, de inkább visszahúztam magamra, mert már az se tetszett, hogy egy kicsit is elmozdult rólam
de köszönöm a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!