Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom ovszerrel csinalni, mit tegyek?
én ezzel a hüvejkuppal estem teherbe
ugyhogy nem ajánlom
Régen csak azoknak a nőknek tettek fel spirált akik szültek már. Annakidején (vagy 20 éve) még az volt a felhomályosító könyvekben hogy ez az egyetlen fogamzásgátló eszköz, amelyre az állam garanciát vállal. Ha a nőben fenn van a spirál, ingyen megszakítják a nemkívánt terhességét :S
Mondjuk én eleve rettenetesen idegenkednék ettől. Örökké bennem van, enyhe gyulladásban tartja méhet, hogy megakadályozza a megtermékenyített pete beágyazódását. Na meg az az igazság, hogy mikor az első babámat vártam és kisebb zűrök miatt félidőben befektettek, volt benn egy hölgy, aki a második babája után tetetett fel spirált. Akkor meg a harmadik terhességét vetete el, mert attól féltek, a spirál levételekor megsérülhet a baba, így inkább nem tartották meg. Szóval: koránt sem biztos hogy a spirál veszélytelenebb mint a mai kishormontartalmú gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!