Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 3 napja nem jön meg a menstruációm. Sexuális életet élek de eddig normálisan jött meg. És védekeztünk óvszerrel . Mikor lenne érdemes tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 16:27
2/4 anonim válasza:
Szia. Nyugodj meg, 3 nap még nem a világ, legutóbb énis így jártam, cak nekem több mint 1 hetet késett, de mi is mindig védekeztünk...aztán elmentem nőgyógyászhoz (6nap után), aki megvizsgált, (és tesztet is csináltatott velem a biztonság kedvéért). Szóval természetesen negatív lett a tesztem, és azt mondta hogy valószínűleg felfáztam, és plusszban még a sok idegeskedéstől is késett...aztán másnap reggel amikor megnyugodtam megjött...szóval ráérsz még a teszttel, úgysem fog semmit kimutatni, 3 nap után, ja és ha tényleg normálisan védekeztetek és nem szakadt ki a gumi..nem lehet gáz, legalábbis nem hiszem...:)
3/4 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van! Én is jártam már így, védekeztünk gumival, mégis több, mint 1 hétig késett. Nem szakadt ki, nem volt vele gond. Tiszta ideg voltam én is! Persze jól fel is voltam fázva. És már amikor az anyukámnak is elmondtam, hogy lehetséges, h baj van, ő kedvesen megnyugtatott. Mondta, h akár mi van, ők mellettem állnak (még csak 19 voltam). Már a tesztet akartam csinálni, amikor megjött...
Szal 3 nap még nem a világ! Nálam az idegeskedés is közrejátszott, csak nyugodj meg, és ha továbbra sem jön meg, csinálj tesztet! De sztem nem lehet gond, hisz védekeztetek.
21/L
4/4 A kérdező kommentje:
NEM VAGYOK FEL FÁZVA .MAKK EGÉSÉS VAGYOK MÁR A 3 DIK NAPJA HOGY NEM JÖTT MEG
2009. okt. 12. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!