Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a barátnőm terhes?
Egy hete szeretkeztünk óvszer nélkül megszakításos módszerrel és a végén a hasára élveztem, de a sperma egy része lefolyt a punciára. Vagyis a lényeg, hogy nem élveztem bele szóval nem igazán juthatott sperma a hüvelyébe?! Utána egyből letöröltük amilyen gyorsan tudtuk de (főleg ő) nagyon meg vagyunk ijedve. Kérlek válaszoljatok, hogy most ennyitől lehet már terhes? vagy ha van hasonló tapasztalat és annak a kimenetele mi lett leírnátok. Köszönöm előre is!!
(bocsánat ha rossz a kategória de nem tudtam igazán elhelyezni)
"és te arról hallottál már, h beleélvezéssel, peteéréskor is csak 2o %??"
Igen, erről mindenki hallott. A barátnőmnek is a 20% miatt volt abortusza. Pedig elvileg időben kikapta a csávó.
De igazad van, minek aggódni, gyereket nevelni úgyis egyszerű:)
Miért ne lehetne? De nem attól, hogy lefolyt, hanem mert megszakítással szexeltetek.
Nem hiszem el, hogy még sosem hallottál arról, hogy ez nem védekezés, hanem orosz rulett.
Majd ha a lánykának kaparásra kell menni, akkor kétszer is meggondoljátok, hogy szórakozzatok-e ezzel.
Az előváladéktól is lehet kis eséllyel terhes,de nem hiszem hogy az lenne...
Ettől a helyzettől pedig biztos nem,mivel a spermák nem másznak be és úsznak fel a méhéig...a hüvely eleje pedig savas,és nem felel meg nekik..mármint hogy "élve"maradjanak..
Remélem érthető,és segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!