Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha körültekintően használjuk az óvszert, mennyi az esélye annak, hogy teherbe essek?
Feltűnt, hogy nem ugyanaz a válaszoló válaszolt?
Kíváncsi vagy egyáltalán a válaszokra? Vagy mindenkit válogatás nélkül elüldözöl?
Javasoltam valamit, de csak átsiklasz felette.
Tudod mit? Ne szexelj! Az a legbiztonságosabb.
28/N
Én hiszek a nőgyógyászomnak, aki mellesleg genetikus is.
A mindent vagy semmit elv csak a terhesség nagyon korai szakaszában működik, kb. addig amíg még nem is tudsz/tudhatsz róla, hogy terhes vagy. Ez 2, max. 3 hetes terhességet jelent (a baba biológiai kora szerint számítva. Hivatalosan ez a 4.-5 terhességi hét).
Ezért kell időben tesztelni.
Ilyen korai terhességnél nem is vetélésről beszélünk, hisz észrevétlenül, menstruációnak tűnve távozik az elhalt magzat. Egy nő élete során többször is "elvetélhet" így, hogy észre sem veszi.
Azzal nem vitatkozom, hogy ha a terhesség ennyire korai szakaszán túl is szeded a gyógyszert, akkor szörnyű következményei lehetnek.
+tipp
Tesztelj kéthetente! Így csökken az esélye annak, hogyha becsúszik mégis, akkor nem veszed időben észre.
Már 200 körül is lehet tesztet kapni.
Mit szólsz?
Kevés. Statisztikák alapján van rá esély, de megmondom őszintén, ebben sosem hittem. Ha nem szakad el, nem aktus közben veszi fel, nem kenitek össze stb, akkor nm leszel terhes. Fogalmam sincs, hogy hogy eshet vki teherbe mellette....
De ha ennyire parázol, akkor mérd a hődet és védekezz naptármódszerrel is mellé. Akkor biztos nm lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!