Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bp-n hol van olyan nődoki aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bp-n hol van olyan nődoki aki tényleg hozzáértő és alaposan, körültekintően kivizsgál mielőtt felírja a fogamzásgátlót? (Vagy csak kerületihez lehet menni? )

Figyelt kérdés

Mostanában szeretnék elkezdeni fogamzásgátlót, de nagyon félek tőle hogy nem a nekem megfelelő gyógyszert írják fel.. :( Annyi ilyet hallani itt is gyk-n, meg több barátnőmnek is lett belőle kisebb baja, például meghízott. :S

Egyáltalán hogy néz ki ez a vizsgálat?

(Ha kerületihez kell menni, a II. kerületben lakok, valaki ismer erre jó nődokit?:)

2010. jún. 8. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem hiába vizsgál meg akármennyire is, nem tudja pontosan megmondani, h neked melyik gyógyszer lesz a tökéletes..
2010. jún. 8. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam...

De ti hova mentetek feliratni? Nem tudom kitől kérjek tanácsot, anyukámtól nem tudok, nemrég lettem 18 tehát már nincs szükség szülői engedélyre.

2010. jún. 8. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt nemtudom de van egy oNLy nőgyogyász aki megmagyarázz mindent mi mitöl van mit ajál és ha úgy látja hogy vmi nincs rendbe veled akkor megmondja miaz és akár beis mehetsz hozzá. Ami nekem tetszik hogy igy interneten keresztül is ellehet vele beszélgetni , és a legjobb mindent elmondhatok neki. Én csak ajánlani tudom 19/L ha akarod adok elérhetöséget
2010. jún. 8. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, érdekelne az elérhetősége. Előre is köszi. :)
2010. jún. 8. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, én a 3.kerben tudok, Békásmegyeren egy nagyon jót, sztk-s de engem megvizsgált, elbeszélgetett, mielőtt felírta, mondjuk neked az egy kicsit messze van, úgyh szerintem keress a közelben egy jót. :)
2010. jún. 8. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Csak az Msn cimet tudom megadni a klinikanak : no_klinika@hotmail.com Ez nőgyogyászattal foglalkozik biztosan tudnak segiteni neked , ami nekem tetszik hogy mindez névtelenül történik.
2010. jún. 9. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!