Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumival vagy fogamzásgátlóval?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival vagy fogamzásgátlóval? A részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
Eddig óvszert használok a barátommal, de néha félek hogy baj lesz. Az anyukám nemtud róla, ezért fogamzásgátlót még nem szedhetek. Mit kéne tennem? Maradjak az óvszernél?
2009. júl. 7. 12:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsod. Biztos nagyon jó lehet vele aludni és aztis tudom hogy nemcsak a szexről szól minden. :)

De valahogy félek hogyha mégis lesz, akkor vmi baj történik, mert nemjó a gumi, és ezért szeretnék minél többet megtudni hogy hogyan működik ez a fogamzásgátlás-dolog. Mert az, hogy elolvasom, nemérek vele semmit.

2009. júl. 7. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
azért mégis ér vmit ha el is olvasod. mondom, menj el orvoshoz. nem harap :) :)
2009. júl. 7. 12:49
 13/19 A kérdező kommentje:
igen biztosan. :)
2009. júl. 7. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlásról rengeteg információ van a neten:

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 7. 13:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Gumival :D! 14 L ( ha fog.gátlót akarsz egyedül is elmehetsz fölíratni mer a dokinaki ilyen orvosi titoktartás van xal nem köphet be !
2009. júl. 7. 14:08
 16/19 A kérdező kommentje:

hát... igaz :D majd akkor olyan óvszert kell venni :)

de majd meglátom akkor milegyen :d

2009. júl. 7. 14:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha a gumi 1x elszakad, sírni fogsz, hogy miért nem szedtél gyógyszert... Igaz, a statisztika szerint csak minden 26. gumiszakadásra jut 1 terhesség, de ki tudja, te leszel-e a 26. Az esemény utáni tabi sem egy leányálom. Kívánom, hogy ne járj úgy, mint én, hogy pár nap különbséggel szakadt el 2 gumi. A 2. után már nem vehettem be a 72 órásat (és ugye akkorra már nem volt hatása), a sors kezeire voltam bízva, nem tehettem semmit. Szerencsére nem lettem terhes, de ez abszolút a szerencsén múlt... Na azóta szorgalmasan szedem a fogamzásgátlót.24/l
2009. júl. 8. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Nehogy már a megbízhatatlan spermicideket ajánlgassátok már ennek a szerencsétlen gyereknek! Majd te is úgy jársz, mint az a kislány, aki 16 évesen esett teherbe, mert a nagyokos dokira hallgatott, hogy használjon spermicidet, ami mellett épp 20 nő esik teherbe a 100-ból 1 év alatt. Hát neki sikerült is.

Sokkal megbízhatatlanabb a guminál! Maradj csak a guminál, ha már nyuszi vagy dokihoz menni bogyót íratni. Viszont viseld is a gumiszakadás veszélyeit, ami előbb-utóbb utolér(het).

2009. júl. 8. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
nem csak spermicidet. hanem kombinalva, en ugy értettem. első vok.
2009. júl. 9. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!