Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumival vagy fogamzásgátlóval?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival vagy fogamzásgátlóval? A részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
Eddig óvszert használok a barátommal, de néha félek hogy baj lesz. Az anyukám nemtud róla, ezért fogamzásgátlót még nem szedhetek. Mit kéne tennem? Maradjak az óvszernél?
2009. júl. 7. 12:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
hany eves vagy? ha nem bizol az ovszerben, akkor hasznalj hozza hüvelykupot, vagy kombinald a naptarmodszerrel. tehat a termekeny napokon ne legyetek egyutt. anyukad hh nem tud semmiről?
2009. júl. 7. 12:18
 2/19 anonim ***** válasza:

óvszer+ ne benned menjen el+ óvszert jol megnézni nem sérült-e

de anyukád sem hülye,hogy ne tudná,ugyhogy sztem beszélj vele

22/L

2009. júl. 7. 12:20
 3/19 anonim ***** válasza:

Én inkább tabit szednék, mert az biztosabb.

Amúgy hány éves vagy? Ha olyan 14, akkor nem is érdemes agyalnod a problémán, úgysem kapsz tabit, túl fiatal vagy hozzá.

2009. júl. 7. 12:20
 4/19 A kérdező kommentje:
16. És azért nemtud róla, mert barátnőm is ennyi és elmondta anyukájának és nemis engedi őket együtt aludni. Ahogy anyukámat ismerem ő sem engedne semmit. Én ugy éreztem hogy készen állok rá, máskülönben nem feküdtem volna le vele.
2009. júl. 7. 12:21
 5/19 anonim ***** válasza:
Mi köze van anyukádnak ahhoz, h gyógyszert szedj?
2009. júl. 7. 12:23
 6/19 anonim ***** válasza:
en 19 vok, és mégse engedik h egyutt aludjunk. sztem nem is kell 16 évesen. szexelni meg anelkul is lehet h egyutt aludnatok. amugy meg ha 16 vagy szedhetsz tablettat ha nem bizol az ovszerben. anyukadnak nem kell megtudnia. de hidd el h mar ugyis tudja.
2009. júl. 7. 12:23
 7/19 A kérdező kommentje:
elfogom mondani anyukámnak persze. Amugy nemis az a lényeg hogy nemalhatok vele. Az nemlényeg. Én ugy érzem, kész voltam rá. De a fogamzásgátló pedig... hát semmit nemtudok róla... majd utánanézek.
2009. júl. 7. 12:31
 8/19 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz, ott mindent elmondanak. és vizsgalat utan felir neked olyat amilyen neked kell.
2009. júl. 7. 12:37
 9/19 A kérdező kommentje:
köszi.. csak az a gond, hogy a fogamzásgátlóról sok rosszat is hallottam. Pl.hogy meddő lett tőle valaki. Vagy még sok ilyet.
2009. júl. 7. 12:39
 10/19 anonim válasza:

Szerintem meg igenis fontos, hogy vele aludj. Egy kapcsolat nem csak a szexről szól.. Én nagyon jól tudom milyen a párom mellett ébredni. :) És te is biztosan értékeled, hogy van, aki nem nevet ki a csipáid miatt, és mert kócos a hajad, úgy szeret, ahogy vagy.

Lehet ezt az ügyet is meg kellene tárgyalnod vele, nem?

Én egyébként a helyedben elmondanám anyukádnak.. vagy felvetném az ötletet, hogy talán ideje elmenni nőgyógyászhoz, mert már mindenki volt az osztályodból.. És akkor valahogy rá tudnád vezetni őt. Én nem ismerem, szóval úgy mond el neki, hogy ne mérges legyen, inkább megértő.

Sok sikert! ;)

18/L

2009. júl. 7. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!