Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után folytattátok a fogamzásgátló szedését vagy abba hagytátok?
Egy hosszabb kapcsolatomnak lett vége, úgy érzem egy jó ideig nem kell nekem senki.
4 éve szedek tablettát, igazából szeretem benne, hogy így napra pontosan jön meg a menstruációm, kevesebb ideig tart, kicsit kevesebb is (előtte borzasztó erős volt minden hónapban).
Viszont a pozitív hatások mellett nem tudom mennyire lehet káros, ugye telik az idő hasztalanul, amikor éppen pihenhetne is a testem...
Én egy hét éves kapcsolat végén abbahagytam, "na, most aztán úgyse akarok szexelni senkivel egy jóideig" felkiáltással. Az abbahagyástól számított 2 hónap múlva pedig megismertem a páromat :)) Úgyhogy nem sokkal később újrakezdtem.
Nekem egyébként a szünetben gyengébb volt a menzeszem,mint a gyógyszeres időben, viszont egyáltalán nem volt kiszámítható. volt is egy elég sz*r hetünk, képzeld el azt a szitut, hogy ott állunk másfél hónap ismeretség után, és nekem nem jön meg... De csak késett, vagyis akkor jött időre ugyanis addig 2 hetente jött meg. Úgyhogy be tud azért zavarni, de ezzel együtt én abbahagynám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!