Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta felírásakor (először) vérvételnél miket néznek meg?
Elég szomorú, hogy első alkalommal, illetve utána évente nem mindenki küldi vérvételre a nőt gyógyszerfelíráskor...
Már jópár éve nem szedek gyógyszert, de nekem első alkalommal a doki még hormonszintet is nézett, hogy megállapítsa, melyik a nekem megfelelő tabi. És nem voltak olyan problémáim, hogy vágycsökkenés, elhízás, stb... mivel rögtön a megfelelőt kaptam.
Plusz májfunkciót nézetett minden évben, illetve minden évben elküldött szemészetre is.
Mondjuk az is igaz, hogy akkor még magasabb volt a bogyók hormontartalma... mondjuk akkor már nem extrém szinten...
tőlem sem vettek vért, mivel szinte minden évben nézetem a vérem, és azokon teljesen rendben volt minden...(műtöttek is már...stb)
am téll a májfunkciót nézik rajt
mitől félsz? mit tudhatnál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!