Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utolsó előtti tabletta beszedésénél kevés hasmenés? Védekeznem kell a második levél teljes beszedéséig? Kérlek, normális válaszokat írjatok.
Figyelt kérdés
Egy hónapja kezdtem el szedni fogamzásgátló tablettát (Dalia). Tegnap szedtem be az utolsó szem tabit az első levélről, viszont szombaton a tabletta bevételét követően volt egy kisebb hasmenésem. Mától kell 7 napos gyógyszerszünetet tartanom, ha megkezdem a második levelet, az első hét szem bevétele után már elhagyhatom az óvszer használatát? Addig nem merek anélkül, mert azt írták, esély van a teherbeesésre.2012. jún. 18. 12:12
1/2 anonim válasza:
Mivel csak kevés volt a hasmenés szerintem nem okoz problémát, de fő az elővigyázatosság!! Inkább védekezzetek még, aztán jöhet a gumi nélküli szeretkezés, az az egy hét már igazán kibírható, ha azt veszed figyelembe, hogy akár terhes is lehetnél( az pedig jóval nagyobb bonyodalommal jár)!! Remélem megerősítettelek valamennyire!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, igen, megnyugtattál :) Anyum is ugyanazt mondta, mint te, hogy egy kevés hasmenés még nem a világ, de barátommal inkább még védekezünk óvszerrel is egy hétig, mert ha becsúszna a baba, nem tarthatnám meg ( egy év a suliból, meg egyéb más okok). Köszi még egyszer :)
2012. jún. 19. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!