Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Utolsó előtti tabletta beszedé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utolsó előtti tabletta beszedésénél kevés hasmenés? Védekeznem kell a második levél teljes beszedéséig? Kérlek, normális válaszokat írjatok.

Figyelt kérdés
Egy hónapja kezdtem el szedni fogamzásgátló tablettát (Dalia). Tegnap szedtem be az utolsó szem tabit az első levélről, viszont szombaton a tabletta bevételét követően volt egy kisebb hasmenésem. Mától kell 7 napos gyógyszerszünetet tartanom, ha megkezdem a második levelet, az első hét szem bevétele után már elhagyhatom az óvszer használatát? Addig nem merek anélkül, mert azt írták, esély van a teherbeesésre.

2012. jún. 18. 12:12
 1/2 anonim válasza:
Mivel csak kevés volt a hasmenés szerintem nem okoz problémát, de fő az elővigyázatosság!! Inkább védekezzetek még, aztán jöhet a gumi nélküli szeretkezés, az az egy hét már igazán kibírható, ha azt veszed figyelembe, hogy akár terhes is lehetnél( az pedig jóval nagyobb bonyodalommal jár)!! Remélem megerősítettelek valamennyire!
2012. jún. 18. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, igen, megnyugtattál :) Anyum is ugyanazt mondta, mint te, hogy egy kevés hasmenés még nem a világ, de barátommal inkább még védekezünk óvszerrel is egy hétig, mert ha becsúszna a baba, nem tarthatnám meg ( egy év a suliból, meg egyéb más okok). Köszi még egyszer :)
2012. jún. 19. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!