Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek hány % a teherbees...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány % a teherbeesés kockázata? Kérlek csak normális válaszokat adjatok, bövebben lent!

Figyelt kérdés

Most héten kedden történt a barátnömmel lány vagyok szóval az történt hogy kedden reggel 9:08 .kor beszedte a fogamzásgátló sensonette tablettát és 11:30 körül hányt, és 3-4 óra alatt szívodott volna fel elvileg addig nem szabadott volna ennek megtörténnie, na szóval utána kb fél órára szexelt a barájával és bele élvezett, de sajnos ezt elfelejtették teljesen hogy kiegészítő védekezésre is szükség lett volna, és nem tettek ilyet a betegtájékoztatót elolvasták és azt irta hogy szedjen mégegyet be 12 órán belül ezt meg is tette 15:51 fele bevett mégegyet de sajnos elötte már beleélvezett a barátja, szerintetek teherbe eshetett? És mennyi ideig csináljanak kiegészítő védekezést ha mégsem esett teherbe?

1 hét elég vagy 1 hónapig? Korábban még sosem hányta ki a gyógyszert és már több mint 1 éve szedi eddig nem történt baj! Elötte héten csütörtökön múlt el a szokásos vérzés ami az 1 hetes szünetben szokott történni és az első levelet a baleset elött 4 nappal kezdte meg és akkor is bevette ahogy kell! Csak normális válaszokat szeretnék, hideget-meleget eléggé kap! Köszi előre is.

2012. jún. 22. 11:36
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem hagyott ki egy bogyót sem csupán beszedés után majdnem 2 és fél órával hányt és ezért parázik, de utána pár órán belül pótolta is bőven 12 órán belül volt!!
2012. jún. 22. 13:09
 22/33 A kérdező kommentje:
Ja direkt megkértem mindenkit hogy normális válaszokat adjon, és nem iszákos veled nem szokott megtörténni hogy néha kicsit iszol? Nyilván ha részeges lenne, akkor jobban birná az italt és nem hányta volna ki ! Egyébként nem publikus ki hány éves!
2012. jún. 22. 13:11
 23/33 anonim ***** válasza:

akk nem lehet terhes...az olyan mint h pl: vki este 6 körül szokta bevenni a tabit, de egyik nap csak éjfélkor vette be...

de az előbbit úgy értettem h a levélből hányadik tabival történt ez?

2012. jún. 22. 13:13
 24/33 anonim ***** válasza:

még mindig én vagyok!

mivel most 1el kevesebb tabija van vagy máshogy jön majd ki a 7 napos szünet, vagy el kell vennie a kövi levélből 1 szem tabit...de ugye akkor is pótlás kell majd...

én azt csinálnám, h (mivel ha jól tudom ez egyfázisú) nem venném el a kövi levélből, hanem hagynám h más legyen a szünetem és amíg nem kezdem el szedni a következő levéllel, addig vigyáznék (nem élvezhetne belém a barátom)

2012. jún. 22. 13:15
 25/33 A kérdező kommentje:
Az első levélből a 4-ik tablettánál tehát a 4-ik napon...
2012. jún. 22. 13:15
 26/33 anonim ***** válasza:

még mindig én vagyok

az benne van a tájékoztatóban is, h ha 12 órán belül pótolja akk nem lehet baj

csak a többtit szedje normálisan tovább akkor amikor szokta

2012. jún. 22. 13:17
 27/33 A kérdező kommentje:
Sensonette 3 tabletta van benne tehát 3*21 napos tabiról van szó ... ha elfogy a 21 napos tablettája utána mindig 7 napos szünet következik és utána jön a második levél, aztán a harmadik.
2012. jún. 22. 13:19
 28/33 anonim ***** válasza:

hát én még mindig azt mondom h nem lehet gond...legalábbis nagyon kicsi az esély rá

1. nem hagyott ki tabit

2. védett volt végig, hiszen a 7 napos szünetben is védett az ember

3. valószínűleg már felszívódott a tabi a szervezetében

4. 1 év sok idő...ha kimarad egy tabi, akk is kevés esély van a megtermékenyülésre, hiszen régóta védett és nem érik petesejtje

2012. jún. 22. 13:19
 29/33 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a nevében is, azért szólok neki csináljon 1 tesztet biztos ami biztos....
2012. jún. 22. 13:20
 30/33 anonim ***** válasza:

jaja értem, én yasminelle-t szedek, az is ugyanilyen

velem volt olyan h kihagytam egy tabit (est 7kor szoktam bevenni és másnap reggel 10kor jutott eszembe)

bevettem 10kor azt, majd este a másikat

nem lesz gond :) de h megnyugodjon, csináljon majd egy tesztet

2012. jún. 22. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!