Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek hány % a teherbees...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány % a teherbeesés kockázata? Kérlek csak normális válaszokat adjatok, bövebben lent!

Figyelt kérdés

Most héten kedden történt a barátnömmel lány vagyok szóval az történt hogy kedden reggel 9:08 .kor beszedte a fogamzásgátló sensonette tablettát és 11:30 körül hányt, és 3-4 óra alatt szívodott volna fel elvileg addig nem szabadott volna ennek megtörténnie, na szóval utána kb fél órára szexelt a barájával és bele élvezett, de sajnos ezt elfelejtették teljesen hogy kiegészítő védekezésre is szükség lett volna, és nem tettek ilyet a betegtájékoztatót elolvasták és azt irta hogy szedjen mégegyet be 12 órán belül ezt meg is tette 15:51 fele bevett mégegyet de sajnos elötte már beleélvezett a barátja, szerintetek teherbe eshetett? És mennyi ideig csináljanak kiegészítő védekezést ha mégsem esett teherbe?

1 hét elég vagy 1 hónapig? Korábban még sosem hányta ki a gyógyszert és már több mint 1 éve szedi eddig nem történt baj! Elötte héten csütörtökön múlt el a szokásos vérzés ami az 1 hetes szünetben szokott történni és az első levelet a baleset elött 4 nappal kezdte meg és akkor is bevette ahogy kell! Csak normális válaszokat szeretnék, hideget-meleget eléggé kap! Köszi előre is.

2012. jún. 22. 11:36
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
És valóban mikor találkozott vele, akkor kicsit spicces volt, és azt hányta ki a vörösbort amit megivott rögtön ki is jött belőle. Nekem is utólag mondta el hogy a vörösbor miatt hányt .
2012. jún. 22. 12:48
 12/33 anonim ***** válasza:
Hát jó, biztos megesik, most már nem tud mit tenni
2012. jún. 22. 12:49
 13/33 A kérdező kommentje:
Igen csak a hányás miatt félt nehogy terhes maradjon mert 9 08.kor vette be, és 11:30 körül hányhatott tehát még nem volt meg a 3 -4 óra ami alatt fel kell szívódnia a gyógyszernek!!
2012. jún. 22. 12:52
 14/33 anonim ***** válasza:
Délelőtt már borozni?? Ha nem lennék már terhes, azt hinném , hogy rólam van szó. :D Velem is megesett párszor, de nem emiatt lett babám.
2012. jún. 22. 12:54
 15/33 A kérdező kommentje:
Igen spicces lett és nem sokat ivott nem részeges csak most kicsit vörösborozott és azért hányt, és emiatt aggódott nagyon...
2012. jún. 22. 12:57
 16/33 A kérdező kommentje:
Egyébként gratulálok a babádhoz! Ezek szerint tervezetétek !!
2012. jún. 22. 12:58
 17/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nem terveztük, kihagytam egy tabit, de nem pótoltam időben. De nem baj, örülünk neki!
2012. jún. 22. 13:00
 18/33 anonim ***** válasza:
Azért délelőtt hányásig inni magát, az elég kemény... Hány éves a kedves barátnő, hogy ilyen okosan iszik?
2012. jún. 22. 13:00
 19/33 anonim ***** válasza:
Tévedtek, 61,34%.
2012. jún. 22. 13:03
 20/33 anonim ***** válasza:

1 éve szedi a bogyót...hányadik bogyót hagyta ki?

nem hinném h terhes lenne, én nem aggódnék emiatt...de azért 2 hét múlva csináljon egy tesztet, biztos, ami biztos

2012. jún. 22. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!