Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
ha elolvastad volna a használati utasítást,akkor nem kellene itt segítséget kérned emiatt...sőt,még a googlen is rákereshetsz:D
3/7 anonim válasza:
Általában hormonális fogamzásgátlóknál 1 hét a "próbaidő", amikor már nem kell más védekezési eszköz. Amíg nem telik le maradjatok a guminál.
4/7 anonim válasza:
hát én a helyedben egy hónapig még védekeznék, midnenkinek másképp működik a szervezete, de tényleg, miért nem olvasod el azt a használati utasítást?? elég sok fontos információ található benne...
5/7 anonim válasza:
Szia ! Én yasminellet szedtem .1 hónapot várjál vele addig védekezzetek máshogy.Második ,harmadik hónaptól már elméletileg hat.De a rendes ciklus 3 hónap után kezd majd el beállni mire megszokja a szervezeted.
6/7 anonim válasza:
Jajj emberek senki nem olvas errefele... Mindenkinek ugyanugy mukosik a szervezete, ha egyszer a doki felirta, tehat te szedheteed, akkor penzkidobas az egy honap.
Ha a ciklus elso napjan elkezded szedni akkor azonnal hat, ha nem, akkor egy het (igen, hetes nap, nem egy honap) a turelmi ido.
Es ez nem csak yasminelle hanem minden kombinalt hormontabletta eseteben.
Amugy meg baromira el kene olvasni mi van benne meg az orvostol megkerdezniz nem pedig nekem hinni.
Keressetek ra: first prescription of coc (brit nogyogyasz kamara kiadvanya)
7/7 anonim válasza:
Mindenkinek a szervezete más ,de itt ne menjünk bele ebbe szerintem . Amúgy nekem anno pont a nődoki mondta mit ,hogy merre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!