Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes felhúzni az óvszert?
Figyelt kérdés
Mikor érdemes felhúzni az óvszert aktus elött vagy aktus után? Ti hogyan csináljátok?2012. jún. 19. 00:36
1/12 anonim válasza:
Miután beleélveztem csak a hecc kedvéért felhúzok egyet.
3/12 anonim válasza:
Ja én is olyankor szoktam, hogy ami anyag még van bennem, ne a boxerembe csöpögjön.....
5/12 anonim válasza:
Kérdésed nagyon elmés! Aktus után már minek?
6/12 anonim válasza:
amikor végeztetek felhúzod,elrakod sétáltok egyet a városban és ha rájön a csajra a dolog akkor előveszed lehúzod róla felcsinálod majd újra felhúzod és mehet megint a séta.hatásos!
7/12 anonim válasza:
Ha ennyi idősen nem tudod, hogy mikor húzd fel a gumit, akkor te vagy nagyon h*lye vagy, vagy még nem állsz rá készen. Mindkettő kizáró ok. Ha majd tudod, hogy mire való a koton, utána szexelj. Addig nem vagy rá kész sem lelkileg, sem agyilag.
9/12 anonim válasza:
Akkor kell felhúzni, amikor játszod a Catch the sperm nevű játékot, így olyan élethűbb lesz az egész, kb. olyasmi, mint amikor 3D-s szemüvegben játszol valamit.
10/12 anonim válasza:
Mindig azt hiszem, hogy láttam már a legnagyobb hülyeséget, és engem már nem lehet meglepni :D Később mindig rájövök, hogy tévedtem XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!