Roli901214 kérdése:
Érdemes felhúzni ezt a processzort?
Figyelt kérdés
Szerintetek fel lehet húzni egy AMD Sempron 3100+ 1,8ghz-s processzort 2ghz-re kockázat nélkül? Hogyan fogjak hozzá? Gyári hűtő van rajta most lett új alaplap a gépembe ASROCK K8N-VSTA. Vettem 512 DDR1-es ram mellé + 1GB-ot, szóval most 1,5GB ram van a gépbe. Az agp-s graf kari GEFORCE6600GT, a tápegység 350W. Nem szeretném ha túlterhelném a gépet, kisüljön az alaplap vagy ilyesmi, remélem a táp is elég lesz neki. Válaszotokat előre is köszönöm.2012. ápr. 13. 14:59
1/3 Pj0tr válasza:
Felesleges szenvedni vele. A régi cuccokat így is viszi az újaknak pedig így sem lenne elég a gép. (nem csak a cpu miatt)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok ilyen crysisekkel gamelni rajta én se arra gondoltam nekem untig elég lenne ha a Empire vagy Napoleon total war-t elviszi legszarabb grafikan de játszhatóan. És a rendszerkövetelményből mint kiderült főleg a cpu a legnagyobb problema nem a ram vagy a graf kari.
2012. ápr. 13. 15:48
3/3 anonim válasza:
Sokat nem fog dobni rajta. Max 3-5 FPS, az a 200 MHz plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!