Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet felhúzni a processz...

Hogy lehet felhúzni a processzort? Adatok bővebben->

Figyelt kérdés
Nem régiben újítottam fel a gépem lett bele véve eggy 512-es ati videó kártya gddr 3as és 2gb 800mhzes Kingston ram de viszont a processzoromat nem érte meg mert akkor az alaplapot is kikéne cserélni.SOk játék akad a kevés proci miatt ezért felszeretném huzatni csak nem tudom hogy hogy kell programmal vagy hogy?ami még fontos hogy csak addig hogy ne legyen baja és nekeljen bele hűtőt venni.Procim:AMD Athlon(tm)64 x2 dual core processor 3800+ 1 magba van 1.99 ghz
2011. márc. 11. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
nem nagyon lehet ezt felhúzni
2011. márc. 11. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet. proharder.hu a forumon keress oylat, h tuning kezdőknek szájbarágűsan. Ott segítenek, én sajn AMD hez nem nagyon értek, de sztem olyan 2,5 Ghz et ki lehet hozni belőle, az más kédés, hogy megéri e.
2011. márc. 11. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!