A processzort, hogy lehet felhúzni?
Figyelt kérdés
A processzort,hogyan tudnám feljebb húzni valaki HELP !
A Biosban próbáltam de nem engedi állítani.
ez a config : Alaplap: Gigabyte PA65-UD3-B3, Processzor Intel Pentium G840 @ 2800MHz, Memória :Kingston 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ), Videokártya:Sapphire Radeon 6670 1gb DDR3 ,Merevlemez :Western Digital WD10EARS-00MVWB0 ATA Device (1000GB)
2012. márc. 20. 19:59
3/8 Zsocca válasza:
Havernak volt egy 2.6 os procija felhúzta 3.8-ig és semmi baja még mindig bírja pedig intel :)
4/8 anonim válasza:
Ezt meg nem húzod sehova mert se a szorzót nem lehet állítani, se a referenciát. Illetve utóbbit megpróbálhatod, de sok sikert nem jósolok.
5/8 anonim válasza:
Nekem G620 van és a szorzót nem engedte feljebb húzni
6/8 A kérdező kommentje:
Ja hát kössz szépen eddig én is ennyire jutottam :D De azt hittem van valami megoldás.
2012. márc. 23. 07:22
7/8 anonim válasza:
Persze. K jelű processzort veszel, azt úgy tuningolod, ahogy akarod.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne huzzal semit ameddig el nem rontod a geped megtortenhet h leig vagy nagy szamlad lesz en azt ajanlom h ne huzd fel vagy h felakarod akor vi el egy szakertohoz es o megmondja h meddig huzhatod es meddig nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!