Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem jön meg?!
Sziasztok. 18-éves vagyok,és fogamzásgátlót szedek. Azért kezdtem el szedni,mert nekem nagyon nagyon rendszertelen a menstruációm,és az orvos azt mondta hogy a fogamzásgátló helyreteszi.
(féléve veszítettem el a szüzességemet,azóta is van barátom,szóval most ez a gyógyszer jól jött...)
kb 4hónapja szedem. most jönne az 5. hónap. Symicia a neve a gyógyszernek. 21-napig kell szednem,utána 8-nap szünet,és ebben a 8napban kéne megjönnie. Mindig megjött,más más időpntokban... 1-2napig tartott,nagyon halványan. Holnap kéne beszednem a gyógyszert,de még mindig nem jött meg,és nem is érzem úgy magam,mintha megkéne jönnie... értitek. :S most...terhes vagyok?! vagy,valami bajom van? voltam orvosnál ( házidoki... mert ha most elmegyek nőgyógyászhoz,kb 3hét múlva mehetnék vizsgálatra...) azt mondta szedjek más gyógyszert,és nem lesz így,de azért most megkéne jönnie. Mit tegyek?! Köszönöm..
Azét magánrendelése nem csak a nőgyógyásznak van, hogy ne tudd mi az...
És van, ahol csak 5ezer a vizsgálat..
Különben ezer ft körül vannak rápisilős terhességi tesztek drogériákban, patikákban.
És hónapok után is tud változás beállni a mensesed időpontjában, ez nem olyan egyedi, és nem is svájci óra.
És tény, hogy minél idegesebb vagy, annál jobban késik.
Na akkor nagy az öröm :))
Tegyél félre minden hónapban csak egy ezrest ha rám hallgatsz, nem pont orvosra, de akár arra is, hogy ha legközelebb pánikolsz tudjad van mihez nyúlni
:) nah akkor nem csak én néztem hatalmasat!!!! a 8 nap miatt. 8 nap szünet? :O én úgy tudom 7 nap szünet van!!! én is annyit tartok. Hát anyukám, akkor örülj tényleg, hogy nem vagy terhes. Vagy csak elírtad, vagy te tényleg 8 nap szünetet tartasz?
21/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!