Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem jön meg?!
Sziasztok. 18-éves vagyok,és fogamzásgátlót szedek. Azért kezdtem el szedni,mert nekem nagyon nagyon rendszertelen a menstruációm,és az orvos azt mondta hogy a fogamzásgátló helyreteszi.
(féléve veszítettem el a szüzességemet,azóta is van barátom,szóval most ez a gyógyszer jól jött...)
kb 4hónapja szedem. most jönne az 5. hónap. Symicia a neve a gyógyszernek. 21-napig kell szednem,utána 8-nap szünet,és ebben a 8napban kéne megjönnie. Mindig megjött,más más időpntokban... 1-2napig tartott,nagyon halványan. Holnap kéne beszednem a gyógyszert,de még mindig nem jött meg,és nem is érzem úgy magam,mintha megkéne jönnie... értitek. :S most...terhes vagyok?! vagy,valami bajom van? voltam orvosnál ( házidoki... mert ha most elmegyek nőgyógyászhoz,kb 3hét múlva mehetnék vizsgálatra...) azt mondta szedjek más gyógyszert,és nem lesz így,de azért most megkéne jönnie. Mit tegyek?! Köszönöm..
Szerintem nem vagy terhes. nekem is volt ilyen, másik tabletta mellett, hogy csak akkor jött meg, amikor már szedtem a következő levelet. Ezek egyébként is csak pecsételő vérzések voltak (szerintem)
A nőgyógyászodnak mindenképp mondd meg, amikor új gyógyszert kérsz, de én nem aggódnék...
Dehogy ciki.
A magánrendelés az amikor ugyanúgy elmész nőgyógyászhoz, de ő nem tb alapon (egészségbiztosítás) fogad, hanem a magánrendelésén. Ergo ő mint orvos letudja a 8 óra munkaidejét a kórházban, ezért az államtól fizetést kap. A nőgyógyász tipikusan az az orvos, aki a munkaideje után, úgymond a szabad idejében is rendel, de ezt te mint beteg fizeted, nem az egészségbiztosító. Nálunk kb ez vizsgálatonként 10 000t jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!